-->

DE MAIG A JUNY DE 2019 MUSEU DARDER (BANYOLES) ELS DIVENDRES A 2/4 DE 8 DEL VESPRE

3 de maig de 2019 – Avui ha començat el VII Cicle de Conferències amb la conferència inaugural de la Núria Morera: "El treball i la distribució dels seus productes a La Draga"

Aquest vespre a 2/4 de 8 ha tingut lloc al Museu Darder de Banyoles l'inici del VII Cicle de Conferències d'Actualitat Arqueològica a les Comarques Gironines.

Museu Darder de Banyoles – VII Cicle de Conferències – 3 de maig de 2019 – D'esquerre a dreta, Albert Aulines, Alfons Díaz, Núria Morera i Lluís Figueras

La presentació del cicle ha anat a càrrec d'en Lluís Figueras (director dels museus de Banyoles), l'Alfons Díaz i l'Albert Aulines (arqueòlegs i coordinadors d'aquest VII Cicle de Conferències).

Tot seguit ha tingut lloc la primera conferència d'aquest VII Cicle de Conferències, la qual ha anat a càrrec de la Núria Morera i que portava per títol: "El treball i la distribució dels seus productes a La Draga".

Museu Darder de Banyoles – VI Cicle de Conferències – 3 de maig de 2019 – Almudena García

Aquesta conferència es pot visualitzar online a través del canal Youtube del Cicle de Conferències o bé també tot clicant sobre de la imatge següent:




L'assistència de públic a l'acte inaugural d'aquest 2019 ha estat de 25 persones.